Generelt

Hindringer for avancement står over for kvinder i erhvervslivet

Copyright 2006 rød stigen, Inc.

Kvinder fortsat at indtaste arbejdsstyrke i et rekordstort antal. I virkeligheden, består næsten 47% af arbejdsstyrken af kvinder. Endnu, trods denne kendsgerning, meget få kvinder holder de øverste slots.

Gå en tur forbi den executive suite i organisationen og vil der sandsynligvis være en mærkbar mangel på kvinder findes, især hvis du ekskluderer hjælpepersonale. Måske du aldrig tog sig tid til at overveje dette eller endda stille spørgsmålet, men da antallet af kvinder i arbejdsstyrken, er det virker lidt mærkeligt, at der ikke er flere kvinder forskanset i executive-suiter i branchen? Jeg tror det.

Jeg har talt med mange kvindelige ledere til at forsøge at identificere de barrierer, der udelukker flere kvinder fra at nå hjørnekontoret. Her er hvad jeg har lært.

Første, balance mellem privatliv og familie kompromiser fortsætte at pesten kvinder, der ønsker at opbygge succesfulde karriere. Som længe har været tilfældet, hovedparten af familien og husholdningernes ansvar stadig falde på women’s skuldre. Hvordan hver kvinde, hendes familie og hendes tjenestested vælger at administrere og forhandle omkring dette spørgsmål vil klart har en indvirkning på en kvindes evne til at udnytte de forretningsmuligheder, der fører til langsigtet personlig og professionel succes.

En anden overraskende afskrækkelse er opfattelsen at kvinder mangler vigtige forretningsmæssige legitimationsoplysninger. Som en kvinde med en MBA og MA under hendes bælte gør denne ene mig gnider lidt. Dog betyder har de rigtige legitimationsoplysninger mere end at have den rigtige grad. Det betyder, at være i stand til at demonstrere i målbare måder en klar forståelse af forretningsmetoder og de finansielle aspekter, der er vigtige for en organisationer succes. Dette er, hvad er almindeligvis omtales som købmandskab. Kvinder mangler ikke vigtige forretningsmæssige legitimationsoplysninger, de skal bare gøre et bedre stykke arbejde for at få kredit og anerkendelse for deres anvendelse.

Endelig kvinder fortsat mangler repræsentation på ledende niveauer simpelthen fordi de bare ikke har synlige positioner. Mange kvinder typisk følge karriereveje, der fører dem ind i mere traditionelle kvindelige roller som markedsføring eller operationer. Manglen på eftertragtede resultatopgørelsen ansvar vil ofte udelukker dem fra overvejelser når de top job bliver tilgængelige.

Selskaber skal gøre en indsats for at udvikle kvindelige ledere inden for deres organisationer. De skal stoppe med udsigt over den kendsgerning, at kvinder har gode instinkter om forretning og at de er gode ledere, fuldmagtsgiveren, samarbejdspartnere og holdspillere. Da de fleste virksomheder er bygget på relationer, er disse vigtige aktiver til en organisationer langsigtet succes.

Mens der er andre grunde til, hvorfor organisationer bør fokusere på at udvikle flere kvindelige ledere, den primære årsag, simpelthen sat, er, at det bare giver god forretningsmæssig mening. De organisationer, der ønsker at høste slags økonomisk afkast så kritisk til deres succes på lang sigt, bør begynde at søge ud og støtte udøvende kvindelige ledere. I det lange løb, der er noget, vi kan alle bank på. Ikke accepterer du?

2 thoughts on “Hindringer for avancement står over for kvinder i erhvervslivet”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.