Generelt

7 tegn på iværksætter

Har du den rigtige personlighedstype til at køre din egen virksomhed?

Det tager et iværksættersamfund brand i din mave til at starte en virksomhed og gøre det lykkes.Ikke alle har det.

Hvordan ved du, om du har hvad det kræver for at starte en virksomhed?Der er virkelig ingen måde at vide med sikkerhed. Men jeg finder ting tilfælles blandt folk klar til at overveje et iværksættersamfund venture følelsesmæssige og familiemæssige struktur.

Du behøver ikke at passe alle syv af disse kategorier til at være en god kandidat til iværksætteri.Men det sandsynligvis ikke ville skade. Generelt, jo mere du har til fælles med disse karakteristika, jo tættere du til at være klar til at prøve går sandsynligvis ud din egen.

1.Du kommer fra en linje af mennesker, der ikke kunne arbejde for en anden. Jeg mener ikke der på en negativ måde. Mennesker, der lykkes at etablere egen virksomhed har tendens til at have havde forældre, der arbejdede for sig selv. Det er normalt lettere at få et job med en virksomhed end at starte din egen virksomhed; mennesker, der Overstreg på deres egne ofte har de direkte eksempel på en forælder at se til.

2.You er en elendig medarbejder.Ingen grund til at sukker-coat, denne ene. Folk der starte deres egne virksomheder tendens til at er blevet fyret fra eller forlade mere end ét job. Jeg siger ikke du blev afskediget på grund af manglende arbejde eller flyttet fra ét job til en bedre betalende. Du blev bedt om at forlade, eller du afslutter før de kunne fyre dig. Tænk på det som markedet fortæller dig, at den eneste person, der effektivt kan motivere og styrer du er dig selv.

3. du ser mere end én definition af “jobsikkerhed.” Jeg er virkelig misundelig på de få mennesker jeg kender, der har opholdt sig hos en arbejdsgiver i 25 eller 30 år.De ser meget sikker. Men hvor mange mennesker kender du, der er i stand til at bo hos en virksomhed så længe? I en hurtigt skiftende økonomi, kan jobsikkerhed være skræmmende flygtig.

4.Du har gået så langt som du kan gå, eller du ikke vil overalt på alle. Nogle gange kommer motivationen til at starte en ny venture fra at have nået toppen af den bunke, hvor du, ser sig omkring, og sagde: “Hvad er næste?” Tidlig succes kan være vidunderligt, men førtidspensionering kan undertiden drev energiske og motiverede folk helt amok.

5.Du har allerede gjort markedsundersøgelser. Ikke selv tale med mig om din store business idé hvis du ikke har sætte tiden i regne ud, hvis der er et marked for dit produkt eller din service. Som folkene bag et vilkårligt antal mislykkede Internet ventures vil fortælle dig, oversætte “cool” ikke nødvendigvis til “rentabel.” Ikke gider bygge det hvis du ikke har fundet ud af, om der er en god chance for kunderne vil komme.

6.Du har fået støtte fra din familie. Starte en virksomhed er stressende under bedste omstændigheder. Forsøger at gøre det uden støtten din ægtefælle eller andre vigtige familiemedlemmer eller venner ville sandsynligvis være ubærligt.

7.Du ved, du ikke kan gøre det alene. Du kan udmærke sig ved at fremme en virksomhed. Måske elsker du kører finansielle slutningen af virksomheden. Du kunne være en person, der starter en virksomhed, fordi du har unikke kreative eller tekniske knowhow til at skabe et produkt.

Nogen af de ovennævnte er muligt, men det er usandsynligt, at du skal udmærke sig ved alle disse opgaver — eller på alle opgaverne, der er involveret i kører enhver virksomhed.Glem alle at gøre det alene ting. Du får brug for nogle hjælp engang.

Viljen til at få denne hjælp — at have medarbejdere, partnere eller konsulenter for de områder, hvor du ikke er ekspert – er en indikator for sandsynlige fremtidige succes.”Ingen succesfuld iværksætter har nogensinde lykkedes alene,” skriver Udviklingskonsulent Ernesto Sirolli i “Bølger fra Zambezi.” “Den person, der er mest i stand til at mobilisere støtte fra andre er den mest sandsynlige til at lykkes.”

2 thoughts on “7 tegn på iværksætter”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.