Generelt

Nøglen til at opbygge rigdom

Mange mennesker i dag tro for at blive velhavende de skal enten være født ind i rigdom eller har en masse penge at tjene penge. Faktum er, det er bare ikke sandt. Opbygge rigdom er en mekanisk proces, og fordi det er så simpelt, det er ret kedeligt, derfor mange mennesker følger ikke med formlen.
Problemet
For mange mennesker falder i en finansiel blindgyde, og det normalt starter når vi begynder at flytte penge fra én kreditkort til en anden. Sikker indeværende anlæg nemlig en kort samtidig, men i sidste ende det fangster med dig og før du ved af det du har $5000 maxed ud på dit VISA-kort og $3000 maxed ud på din Discover card.
Den næste geni træk jeg overveje var gæld konsolidering. Mens dette virker og telefonopkald vil stoppe, er det ikke en løsning på problemet ved hånden. Dine månedlige betalinger bliver lavere og dette giver fristelsen til at gå ud og samle endnu mere gæld, til sidst tager du tilbage til udgangspunktet. Ikke for at nævne, at have en historie med gæld fører konsolidering til højere priser på ting, der tæller senere i livet.
Tilbage ved udgangspunktet, det næste skridt jeg overvejede var gæld rådgivning og tanken lød fantastisk, de selv har lovet at sænke mit månedlige betalinger af $300. Det lykkedes mig at undgå dette en alle sammen og nu da jeg ser tilbage jeg er glad for, at jeg gjorde. Hvad jeg senere fandt ud af er, at gæld rådgivning er set som konkurs.
På dette tidspunkt besluttede jeg at refinansiere mit hjem med en equity line / 2nd realkreditlån lån på mit hjem for at komme ud af gæld og sig arbejdede aldeles. Men lad mig fortælle dig en lille hemmelighed. Når du tager et 120 k lån på et hjem, der er kun værd 90k og kvarteret begynder at gå ned ad bakke som vores gjorde, du kan ikke sælge dit hjem for hvad sit værd. Igen, var vi fast i rut, hvor vi var nødt til at låne penge fra familien til at sælge vores hjem. Andre boligejere i området var ikke så heldige.
På dette tidspunkt jeg seriøst overvejer konkurs. Hvis du tror, at efter syv år ingen vil vide om din konkurs, tager du fejl. I nogle tilfælde job endnu højere vil du ikke hvis du nogensinde har haft en konkurs. De fleste Låneansøgninger spørge hvis du nogensinde har indgivet konkursbegæring og de tager som højde, selv om det har været 10 år siden du indgav konkursbegæring. Dette er, når jeg blev desperate og endelig krakket penge at gøre formel.
Løsningen
I 2005 gjorde jeg en nye år resolution til stop bruge penge på ting, der kræves mig til at gøre en månedlig betaling. I stedet ville jeg tage min lønseddel og bruge dem på aktiver, eller ting, der sætter penge i lommen for måned efter måned. Jeg ynder at kalde disse aktiver investeringsvirksomheder. Det er ligegyldigt hvilke typer af investeringer, du vælger, bare så længe de alt sammen fører til det samme sted finansielt.
Copyright 2006 Timothy Rohrer

2 thoughts on “Nøglen til at opbygge rigdom”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.