Generelt

Fem tips hjælpe din iPad spille godt – Software

Libby by Overdrive er en gratis service, der giver adgang til mange nyere udgivelser. For kun $ 9,99 om måneden, gratis lydbøger – www.lydbogreolen.dk – abonnenter har adgang til et ubegrænset antal eBøger og lydbøger. Den første ting at bemærke om lydbøger er, at navnet siger det hele: de er bøger, som du lytter til i stedet for at læse. Jeg tror Overskyet og Pocket Casts er mine favoritter, men jeg hoppe rundt mellem dem alle til at holde lære om nye funktioner. Hvis du hopper rundt. Hvad tortur at være omgivet af fantastiske bøger hele dagen hver dag, uden at have tid eller energi til at dykke i.

Den største af disse er, at det er beregnet til at gøre det muligt for bøger, der skal læses på lukkede uddannelsesplatforme som Google Classroom eller Schoology, snarere end kommercielle platforme som YouTube. En af de bedste måder at blive fundet som en stemme skuespiller for freelance muligheder i denne dag og alder er gennem søgning på Internet.The måder fra fortiden er ingen hindring for succes for kyndige voice over iværksættere af den nye Google Era. Jeg bruger det til de ting på din at gøre listen, der er vigtige, men de er ikke så presserende, så du har tendens til at glemme alt om det efter et stykke tid.

Dette vil sikre en meget høj standard opnås, samtidig med at der sikres ros og loyalitet forfatter, som du hjælper. Hvis du ikke er tilfreds med Apple Podcasts, så tjek alternativerne. Uden for Apple Podcasts, pocket Casts sandsynligvis har den bedste bibliotek layout. Den indeholder en massiv bibliotek af podcasts, lydbøger, live streaming radio, og meget mere. Hvis du for eksempel har mange data på din iPad, kan du selektivt deaktivere søgning i forskellige kategorier (Kontakter, programmer, lydbøger, noter, begivenheder, mail osv.), som du ikke bruger, så de ønskede resultater vises hurtigere. Castros triagesystem kan hjælpe dig med at holde trit med en masse shows på én gang.

Pocket Casts’ mappe ser godt ud, og det gør det nemt at finde nye shows. Brugergrænsefladen ser bare en lille smule gammel, men det fungerer rigtig godt med tonsvis af muligheder for spillelister, afspilning og organisation. Samlet set er der masser af gode muligheder for podcast apps. Der er indstillinger for alle typer brugere. Mens nogle forfattere vælger at sælge deres e-bøger, andre er tilgængelige gratis. Den app er gratis, men det har også reklamer. Appen er gratis med reklamer. Re: Arbejde gratis. Appen kan prale af over 300.000 tilgængelige podcasts. Breaker har sociale funktioner, som ingen anden app kan røre ved. Du kan søge eller gennemse på din fritid og abonnere.

I test af app, et af de aspekter, jeg troede var meget godt klaret var, hvordan du kan oprette kategorier (spillelister) til at organisere dine podcasts. Player FM er en af de nyeste apps jeg har testet. For at illustrere, hvor slemt udvælgelsen i Kindle Unlimited er, har jeg kopieret den første skærm på min Kindle Ønskeliste. Dit første indtryk er i de fleste tilfælde rigtigt. Der er også utallige Facebook grupper, der afsættes til emnet, herunder Lydbog Crowd og Alt Lydbog og Indie (ACX og andre) Lydbog Oplæsere og producenter. Hvis du er på udkig efter en iPhone app med en indfødt macOS app, Pocket Casts er din bedste løsning. Hvis du vil have den bedste samlede lydoplevelse, er Overskyet hænderne ned bedst.