Penge og Finans

12 bedste cykelhjelm lys gennemgået & bedømt i 2021 – Btaoregon

Vælg hjelme, høvding cykelhjelm tilbud (cykelairbag.dk) der vil tilbyde mere ansigtsbeskyttelse eller ekstra beskyttelse på bagsiden af dit hoved. Alt gjort udenfor giver den ekstra fordel af frisk luft og skønheden i naturen. Hjelmen indeholder en polstret hagerem og har ni lufthuller, der tillader luft til at bevæge sig relativt frit gennem hjelmen. BMX – En dråbedråbe cykelhjelm beregnet til BMX stunts eller racing vil normalt indslag vagter, en fuld visir til ansigtet, ventilationskanaler i toppen, og ekstra polstring indeni. Den billigste 5-stjernede sikkerhedsklassificering landevejscykelhjelm! Du er nødt til at træffe flere sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dig selv mod en ulykke.

Denne ene koster en smuk krone, men du kan være sikker på det er den sidste, du nogensinde bliver nødt til at købe takket være en proprietær materiale, der kommer sig efter en indvirkning – uanset om det er at droppe det på gulvet eller være involveret i en ulykke. Jeg har været på flere cykelture, hvor folk opdagede, at de pakkede for meget (et fælles problem) og efterlod gear bag eller i en situation sendt det ekstra tøj til vores endelige destination hotel. Ryan Zagata, formand for Brooklyn Bicycle Co, kalder denne hjelm “stilfuld endnu utrolig funktionel,” tilføjer, at det giver “en overflod af ventilation til at holde hovedet køligt, mens ridning.” Det har også en aftagelig visir til at beskytte dine øjne fra solen.

Commuter cykel hjelme bør være stilfuld, lav profil for nem opbevaring af cyklen, tilbyder masser af ventilation ud over beskyttelse, og ikke bryde banken i form af overkommelige priser. Lav profil og let takket være en flydende skumkonstruktion, Parker MIPS leverer sikkerhed og stil i en enkelt pakke. Den lette hjelm vejer 420 gram og leveres med et justeringssystem, der hjælper dig med at ringe i den perfekte pasform. På trods af sin størrelse, hjelmen er relativt let, så det ikke vil føre til nakkesmerter over tid. Og på trods af udstationering af hastighedsgrænser, meget få bilister overholde dem.

Og, at være ekstremt let, vil det ikke lægge så meget pres på dit hoved som en tungere hjelm vil, hvilket gør mindre af en indrykning i dit hår. Smith Trace erstatter selskabets top-end Overtake road hjelm, der blev afbrudt i slutningen af 2018. Det bevarer den tidligere model bedste funktion: Aerocore, paneler af en honeycomb-lignende materiale kaldet Koroyd, der siges at øge luftstrømmen og, sammen med EPS skum, absorbere mere energi ved virkningen. Du kan tjekke oplysninger om, hvordan den brugte hjelm udføres for andre for at se, om det vil matche dine behov. Når hjelmen passer ordentligt, vil du ønsker at dobbelttjekke chinstrap. Hvis du kan lide at gøre nogle downhill mountainbike og gøre en masse pendling, vil du sandsynligvis ønsker at investere i to hjelme. Flowhjelmen er bygget med funktioner fra forkant med cykelhjelmteknologi, såsom fuld rygdækning og justering af mikropas, køleventilationssystem og indekseringsvisir, og er en sømløs udvidelse af din mountainbikeRidning.